Korszerűen, biztonságosan, előrelátóan takaríthat meg.

Megtakarítása hosszabb távon csak értékesebb lesz.

Stabil anyagi alapot teremtve a nyugodt jövőhöz.

Szeretné értékálló és inflációbiztos formában tudni megtakarításait?

De nehezen jut dűlőre a szóba jöhető lehetőségek között?
Megértjük, hiszen nem könnyű helyes döntést hozni úgy, hogy…

Számtalan megtakarítási mód érhető el

De a választható opciók jelentős része korántsem értékálló megtakarítási mód.

Sok az egymásnak ellentmondó információ

Ember legyen a talpán, aki az érvek és cáfolatok erdejében képes eligazodni.

Nehéz választ találni a „kiben bízhatok” kérdésre

Jó eséllyel Ön is hallott már rémtörténeteket és joggal bizonytalan.

Holott a megtakarítások a háborítatlan jövő kulcsát jelenthetik.

Ezért dolgoztuk ki az abszolút biztonság érzését kínáló megtakarítási módot.

Ismerje meg az IBIS InGold® iiplanGold® intelligens megtakarítási konstrukcióját

Az iiplan®  tervnek köszönhetően még a kevésbé vagyonos ügyfél számára is elérhetővé válnak a nagyobb súlyú és grammonként kedvezőbb árú tömbök.

Beszéljenek a számok

0

ELÉGEDETT ÜGYFÉL VILÁGSZERTE

és számuk csak nő

0 DB

ARANYÉRMÉT ÉS ARANYRUDAT ÉRTÉKESÍTETTÜNK AZ ELMÚLT 5 ÉVBEN

0 MILLIÁRD

FORINTot TAKARÍTOTTAK MEG ÜGYFELEINK AZ EMÚLT 5 ÉVBEN

Nyisson Ön is aranyszámlát három egyszerű lépésben

1.

Tervezze meg mennyi legyen a félretenni kívánt összeg - amit havonta aranyban szeretne megtakarítani.

2.

Töltse ki a számlanyitási adatlapot - lépésről lépésre fogjuk segíteni, így percek alatt készen is lehet.

3.

Kezdje el a megtakarítást - ehhez nem kell mást tennie, mint befizetni az első összeget saját aranyszámlájára.

Az aranybefektetés nemcsak a gazdagok kiváltsága!

Akár havi néhány ezer forint rendszeres megtakarítással is elkezdheti

A megbízhatóság garanciája

Tudjuk jól, hogy a megtakarításairól dönteni felelősségteljes dolog

Teszünk azért, hogy nyugodtan ránk bízhassa megtakarításait…

Tudjuk, mit árulunk – befektetési aranya a rangos svájci PAMP® finomítóból származik majd.

Kedvező árat adunk - ugyanannyi pénzért nem 600g befektetési arany hanem!!! akár 1000g befektetési arany amikor részletre vásárol. 

Hitelesítjük a megvásárolt aranyat - a PAMP® Finomító egyedülálló VERISCAN™ technológiájával, károsítás nélkül, hitelesen ellenőrizhető a rudak és érmék valódisága.

Garanciát vállalunk – hogy a megvásárolt aranynak Ön lesz az első tulajdonosa.

Garantáljuk - hogy a nálunk vásárolt árukat visszavásároljuk.

Miért érdemes ránk hallgatnia,

ha megtakarításról van szó?


Eltökélt szándékunk elősegíteni, hogy világszerte minden ember számára adott legyen a lehetőség rendszeres megtakarításait fizikai aranyba és ezüstbe tenni, függetlenedve ezáltal a változó politikai és gazdasági helyzettől.


Több mint 20 éve szolgáljuk ki legjobb tudásunk szerint az igényeket cseh székhelyű nemzetközi vállalatként, magyar képviselettel. Immáron 55 ezernél is több ügyfelet segítettünk értékálló megtakarításhoz, megkötött szerződéseink célösszege pedig a rekord 202 milliárd forintnak megfelelő összegű cseh korona összegét is meghaladta.


Forradalmi, egyszerű és rugalmas aranymegtakarítást kínálunk az iiplan® védjegye alatt egész Európában, a VERISCAN™ egyedülálló technológiával ellenőrizve a befektetési arany származását és hitelességét. 

Elégedett ügyfeleink

man profile image

András

43 éves tanár

Mindennel szemben bizalmatlan vagyok, annyira sok átvágás van a világban. Jártam már úgy, hogy a valutában tartott bankjegyeket visszavonta az adott ország bankja. Nem bízom az állampapírokban és a lakásmegtakarításban sem.”

„Számomra fontos, hogy évek múlva is érjen valamit, amit félretettem. Persze mindenben van kockázat, de én minél kisebbet szeretnék vállalni.

Nem mertem eddig aranyat sem venni. Mi van, ha átvágnak és nem is igazi az aranyam? Egy jóbarátom - akiben megbízom - ajánlotta az IBIS-t. Így jobban bízom az eredetiségben is.

Megnyugtató aranyban tudni a pénzemet. Jól állunk, az elmúlt években nőtt az aranyunk értéke. Jó, hogy már több millió forintom van így is.”

man profile image

Ibolya

72 éves nyugdíjas

„Nagyobb mennyiségű pénzt akartam összegyűjteni, hogy vehessek egy új autót. A régi olyan öreg, hogy bármikor kieshet alólam. Pénzben félretenni a nagy infláció miatt nem akartam, 70 év körül pedig hitelt sem adnak már, hogy részletre vegyek új autót.”

Eléggé kilátástalan volt számomra egy másik autót venni. Aztán megláttam a fényt az alagút végén, hogy mégis lesz pénzem egy másik autóra.

Ez volt az aranyszámla nyitás az IBIS-nél. Nagyon örültem neki, amikor megérkezett az első aranyrúd. Apránként lehet félretenni, nem kell egyszerre nagy összeget berakni, folyamatosan lehet megtakarítani. Azóta szép kis hasznom is lett, és hamarosan tudok egy jó kis autót venni. Sok ismerősömnek is ajánlottam az IBIS-t, akik bár eleinte bizalmatlanok voltak, de akik belevágtak nem bánták meg" 

man profile image

Anna

39 éves projekt-menedzser

„Sosem voltam túl sikeres abban, hogy félrerakjak. A megtakarításaim rendre dugába dőltek, mert a végére fabatkát sem ért a pénz, vagy idő előtt hozzányúltam. Szerettem volna egy rugalmasabb megtakarítási formát. Hogy a végén arra használhassam a pénzt, amire akarom.”

„Nem tettem eddig aranyba, mert azt gondoltam ahhoz sok-sok pénz kell. Aztán rátaláltam az iiplan-re. Szuper, hogy havonta kisebb összeggel is “jól haladok”. Néha többet, néha kevesebbet rakok be. Rendszeresen csinálom, így van eredménye.

Óriási sikerélmény volt az első rudamat kézben tartani. Pláne miután láttam, hogy jóval az aznapi árfolyam alatt sikerült megvennem. Kb. 10 hónap alatt kifizettem egy rudat és az árátlagolás miatt olcsóbb lett így. Az iiplan szuperül megoldotta, hogy ne aggódjak az árfolyamingadozás miatt.

Aki folyton halogat, az rengeteget veszít. Bánom, hogy nem kezdtem neki hamarabb. Annyira egyszerűen és gyorsan gyűlik így az arany. Évekkel ezelőtt el kellett volna kezdenem, most sokkal jobban állnék.”

man profile image

Péter

33 éves vállalkozó

„Időm, kedvem és energiám sem volt a megtakarítási módokat tanulmányozni. Korábban többször csalódtam, bizalmatlan vagyok. Inkább a jövedelmem gyarapítására fókuszáltam mindig is. De életem álma a balatoni nyaraló. Ezt jó volna úgy elérni, hogy velem együtt a megtakarításaim is ezen dolgoznak. Pláne úgy, hogy a növekvő infláció hatásával is kezdeni kell valamit.”

„Az arany sokáig szóba sem jött lehetőségként. Azt gondoltam, hogy a „gazdagok sportja”. Aztán az élet úgy hozta, hogy közelebbről is megismertem az Ibis-t. Két dolog győzött meg: az értékállóság és az egyszerűség.

Csak azt sajnálom, hogy ezt nem léptem meg mondjuk 20 évesen. Kb. most kapnám kézhez a nyaralóm kulcsait. De ami késik, nem múlik ugyebár.”

Az iiplanGold® sokkal többet érhet Önnek puszta megtakarításnál

Mi mindent nyerhet az aranyszámla nyitással?

KÉNYELMET

A szerződéskötés online történik, az első befizetés jelenti a megerősítését. Aranyszámláját a későbbiekben is az internet kényelmét élvezve menedzselheti.

BIZTONSÁGOT

Fokozatosan takarít meg, kedvező áron vásárolva, a kiváló értékőrzőnek számító arany formájában, aminek a minőségéről VERISCAN™ egyedülálló technológiája gondoskodik.

SZABADSÁGOT

Szabadon dönthet róla, mennyit és mikor takarít meg. Továbbá rendszeres és rendkívüli befizetéseket is beállíthat aszerint, hogy a lehetőségei mit engednek.

ÁTLÁTHATÓSÁGOT

Fiókjának egyenlegét bármikor ellenőrizheti a személyre szabott és fejlett technológiával biztosított online felhasználói fiókján keresztül.

FEDEZETET és LIKVIDITÁST

Számláját fizikai befektetési arany fedezi, míg a kifizetést arany esetében 48 órán belül, készpénzes formában pedig a megrendelés leadásától számított 24 órán belül teljesítjük.

Pár kattintással máris elkezdhet értékálló formában megtakarítani

Kattintson a lenti gombra, olvassa el figyelmesen  a részleteket, és töltse ki lépésről lépésre az űrlapot.

200.000 Ft helyett most 40.000 Ft a kiinduló áremelés összege, amit részletben is kifizethet!

A kedvezmény nem érinti a visszatéríthető letét összegét, amely elérheti az akár 200.000 Ft-ot is!


Nem szükséges a 40.000 Ft-ot egyösszegben előre befizetni, a szerződés alapján a rendszeres befizetéseinek a felét aranyba - a felét ebbe a kiinduló áremelésbe tesszük, egészen addig amíg kifizetésre kerül a 40.000 Ft. Utána 100%-osan aranyba megy a pénze. (Érdemes tehát mihamarabb 200.000 Ft-ot tenni a számlára, hogy biztosan kifizetésre kerüljön ez az egyszeri 40.000 Ft-os kaució.)


Aranyszámlája már az 1200 Ft-os szerződést jóváhagyó banki átutalás után megnyílik, amely összeg fele rögtön aranyba kerül!

Bizonytalan? Maradtak még kérdései?

Igyekeztünk választ adni mindenre, ami kérdésként felmerülhet.

Költségekkel és díjakkal kapcsolatos kérdések:

Minden egyéb megtakarításnak és befektetésnek is vannak ennél általában jóval magasabb költségei is.


Mivel pénzbe kerül többek között az arany beszerzése megbízható forrásból, biztonságos őrzése, a számla on-line üzemeltetése, a garanciák biztosítása..


Ennek az anyagi vonzata jóval alacsonyabb annál, mintha nekünk kellene ezeket a feladatokat megoldani.

Háromféle költség van:


  • Egyszeri kaució: ún kiinduló áremelés - egyszeri (visszatéríthető letét) a számlanyitáskor
  • Rendszeres: kezelési költség ún. Management Fee
  • Eseti díj: sikerdíj ún. Success Fee - ha készpénzt vagy aranyat veszünk ki a számláról a profitból lejön 10%


Továbbá számítani kell még vételi-eladási ár különbözetére (ún. spread), ami az IBIS-nél az arany készpénzre váltásánál egységesen 4.5%. Kivéve ha aranyat veszünk ki vagy aranygrammot utalunk egy másik iiplanGold számlára akkor nincs spread vagyis az 0%. 


Ha aranyrudat váltunk ki a postai, biztosítási és szállítási költségek minket terhelnek.

Minden befektetésnek van költsége, de nem mindegy mennyi.


Az IBIS InGold®-nál nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt.


Számunkra fontos az átláthatóság és az Ön bizalma, ezért fedjük fel az összes kapcsolódó költséget már az elején.


Részletekért tekintse meg a szerződéstervezetet és a Díjak listáját.

Az ún. managment fee rendszeres összege az aranymegtakarítás összegétől függ. Maga a megtakarítás nem kerül semmibe, a kezelésének van anyagi vonzata. 


A Management Fee napi szinten százalékosan kalkulálódik és grammban kerül levonásra. A lekötött arany mennyiségétől függően változik ez a díj, ahogy gyarapszik az aranyunk az újabb kategóriába eső része annál kedvezményesebb.


  • 0,0 - 499,9 g közötti aranyunkra napi 0,007 %, éves szinten 2.555%
  • 500,0 - 999,9 g közötti aranyunkra napi 0,004 %, éves szinten 1.460%
  • 1 000,0 g és annál több aranyunkra napi 0,001 %, éves szinten 0.365%


További kedvezmények, sőt teljes költségmentesség érhető el a kezelési költségből hűségprogramunk keretében, ha átlagosan 2 unciányi aranyat 3-5-6-7 éven át tárolunk az aranyszámlánkon.

Az aranyszámla nyitásakor kauciót kell fizetni, ún. kiinduló áremelést az 1 kg-os tömb után. Ez az aranyrúd értékének kb. az 1.2%-a, mi ezt jelen pillanatban 200.000 Ft-on fixáltuk.


A jó hír, hogy ez az összeg teljes egészében egy visszatéríthető letét, amennyiben a jövőben tömbösített aranyrúdjait visszavásároltatja az IBIS-el.

iiplanGold®

Az aranyszámlát kipróbálhatja 1200Ft díj ellenében, aminek a feléért azonnal aranyat kap. Az Ön kényelme érdekében egyben megnyitjuk aranyszámláját.


Ezután szabadon dönthet a számlája jövőjéről. Az aranyszámlája olyan mint egy jó könyv, mindig ott lesz, megvárja Önt.


Amennyiben megtartja, és úgy dönt, hogy kifizeti a számlanyitás teljes díját, akkor a számlanyitás 1200Ft-al kevesebbe fog kerülni.


Ha mégsem szeretné használni, akkor sincs semmi gond. Nem kell további összeget a számlára utalnia. Önnek semmilyen anyagi vagy bármi egyéb kötelezettsége nem keletkezik.


Ha megszeretné szüntetni az aranyszámláját, mindösszesen írásban (e-mail) kell felénk közölnie.

Most korlátozott ideig 50% kedvezményt adunk a Kiinduló áremelésből.


További kedvezmények, sőt teljes költségmentesség érhető el a kezelési költségből (Management Fee) hűségprogramunk keretében, ha átlagosan 2 unciányi aranyat 3-5-6-7 éven át tárolunk az aranyszámlánkon.

A szerződést megelőző ajánlatban és a szerződésben, a díjak listájában.


Valamint a honlapon keresse az iiplanGold számlára vonatkozó részeket: https://hu.ibisingold.com

Ezért külön nem kell fizetni, a Management Fee része.

Biztonság, adatvédelem, megbízhatóság:

Az IBIS InGold® cseh anyavállalat, magyarországi képviselettel. A cseh cégközlönyben utána nézhet a tevékenységünknek, ott megtalálja éves audit beszámolónkat.


Érdeklődhet a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövetségének Kereskedelmi és Gazdasági Osztályán.


Valamint a neves hazai gazdasági hírportál a Portfolio is írt rólunk. A cikket itt tekintheti meg.

Igen, ennek a részletei itt találhatók: https://ibisingold.com/contact 

A befektetési aranyat olyan széfekben tároljuk, amelyek megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, akárcsak a nemzeti bankok széfjei.

Ennek kapcsán a cégünk vagyonát érdemes megnézni a csatolt elérhetőségen. Nekünk nem éri meg pénzben tartani a befizetéseket. Az aranyban hiszünk és abból élünk, ezért a befizetéseket rövid időn belül aranyra váltjuk.

Partnerfinomítónk a svájci PAMP®, amely az aranyszámla mögötti rudakat szolgáltatja, külön kérésünkre az egykilós öntött rudakat is VERISCAN™ technológiával védve adja át nekünk.


Ez a ma ismert legfejlettebb roncsolásmentes technológia, melyet elsősorban a Fortunával díszített aranyrudakon talál meg.


Továbbá az általunk forgalmazott aranytermékek egyedi sorszámmal (azonosítóval), cégünk garanciájával és QR kóddal ellátott védőfóliával kerülnek kiszállításra. 

Megtakarítás kezelése:

Bejelentkezés után, egy felhasználóbarát felületen.

Saját felhasználónévvel és jelszóval, amit természetesen a számlanyitást követően meg fogunk adni. Az általunk adott jelszót a saját fiókjában, a Saját Regisztráció menüpont alatt a Bejelentkezési információk almenüben tudja megváltoztatni.

Természetesen lehet biztonságosan újat igényelni. Belépéskor az Elfelejtettem a jelszavam gombra kattintva teheti meg.

Postai úton, a cseh posta garanciájával, illetve a magyar posta biztonságos közreműködésével. A küldemény átvétele regisztrált, aláírás köteles, személyi igazolvánnyal lehet csak átvenni.

Aggodalom az elköteleződéstől:

Évek helyett 1 kg-os rudanként szerződünk. Ha egy 1 kg-os rúd kifizetésre került, azt felvehetjük, ezt követően pedig új rúd kerül a számlához, tehát folytatjuk a megtakarítást. 

Gyakorlatilag semmi, hiszen egy keretprogramról van szó. A megtakarítás tudatos tervezéséhez javasoljuk a rendszeres befizetést, leginkább így éri meg aranyba tenni.

Nem jár büntetés ebben az esetben.

Számlája ebben az esetben megvárja Önt, mert ez egy szuper befektetés, amihez bármikor érdemes visszajönni.