Mindenekelőtt engedje meg, hogy gratuláljunk a döntéséhez.


Megtakarításait aranyba fektetni bölcs döntés, amely a következő évek során várhatóan pozitív hozzáadott értékkel bír majd.


Egy fontos teendő ugyanakkor még hátravan!


Aranyszámla megtakarításának érvénybe lépéséhez és a tényleges szerződéskötéshez mindenképp szükség van az első átutalásra. Csakis ezt követően kezdhet el szépen gyűlni az aranytartalék az Ön dedikált számláján. Az átutaláshoz az IBIS InGold® banki adatait és aranyszámla szerződése azonosítóját 24 órán belül küldjük e-mailben.


Legfeljebb 2 percet kérünk még Öntől,  a következő egyszerű lépések mentén: 


1. Gondolja át, mekkora legyen a kezdeti befizetés összege. Amennyiben csak kiszeretné próbálni akkor elegendő 1200Ft átutalása a szerződés aktiválásához. De ha már ismeri az aranyszámla kimagasló előnyeit, és meghozta a végső döntést, akkor az Ön terveihez megfelelő összeggel is kezdhet. Legyen az 200.000 Ft vagy akár 1.000.000 Ft. 


2. Lépjen be on-line bankjába és indítson el egy egyszeri átutalást az IBIS InGold® bankszámlájára, fontos, hogy a közleménybe írja bele aranyszámla szerződése azonosítóját, melyet e-mailben küldünk el Önnek.


3. Mi pedig rövidesen visszaigazoljuk a befizetését.


Ha kérdése van írjon nekünk: hu@ibisingold.com vagy hagyjon üzenetet a +36 21 252 7072 - es telefonszámon, visszahívjuk. 


Gratulálunk! Ezennel csatlakozott azon pénzügyileg tudatos megtakarítók táborába, akik értékálló formában tudhatják félretett javaikat.